Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  jogosítvány győr tevékenységre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Autósiskola Győr VIPCar

(Győr-Moson-Sopron megye)

Cégbemutató:

Autósiskola Győr VIPCar

Bölcsföldi István vagyok a VIP Car Autósiskola alapítója és vezetője. Immáron 20 éve foglalkozom járművezető képzéssel. Ezalatt a 20 év alatt számos tapasztalatot sikerült szereznem az oktatás terén. Szívügyemmé vált, hogy a tanulók megfelelő környezeteben, minőségi képesítést kapjanak. Ahogy az az iskola szlogenjében is megmutatkozik, fontos számomra a minőség és a megbízhatóság. A VIP Car autósiskola már külső megjelenésében is hű marad a nevéhez. Nálunk minden tanuló megfelelő képzésben részesül és sorban állás nélkül kezdhet neki a gyakorlati oktatásnak is. Nem lesznek várólisták, figyelembe vesszük a tanulók érdekeit.

Iskolámban kizárólag olyan személyek dolgoznak, akik képzettek és élnek halnak ezért a szakmáért, valamint mindent megtesznek a tanulókért. Hiszen minőségi munkát kizárólag elhívatottan és megfelelő képesítéssel lehet végezni. Tanulóimnak lehetőségük nyílik VIP környezetben elsajátítani akár az AM, A1, A2, A, B kategóriákat. Ha fontos számodra a minőség, a megbízhatóság és az, hogy megfelelő képesítéssel, rengeteg tapasztalattal rendelkező személyek foglalkozzanak Veled, akkor itt a helyed közöttünk.

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődésed és szeretnéd kulturált környezetben megszerezni a számodra megfelelő kategóriát vagy kategóriákat, ne gondolkozz, hanem jelentkezz, hogy minél előbb megkezdhessünk a közös munkát. Mivel a vezetés egy élmény, ami örök életre szól!

Autósiskola Győr VIPCar

Tevékenységek:

autósiskola Győr, jogsi, jogosítvány győr, jogsi Győr, motor jogosítvány Győr, személygépkocsi jogosítvány Győr

Telephelyek, elérhetőségek:

9022 Győr, Árpád út 51/A.
Mobil: 06 (30) 348-5619
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat