Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  kulcs nélküli autó nyitás tevékenységre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Autómentés Győr

(Győr-Moson-Sopron megye)

Cégbemutató:

Autómentés Győr

Vállalunk az év minden napján Magyarország egész területén és külföldről hazaszállítást. Üzemképtelen, lerobbant járművét bármikor hazaszállítjuk, legyen az ünnepnap, hétvége, vagy munkaszüneti nap.

Szakértő munkatársaimmal  két évtizede,hivatásként  végzünk Győr, Moson, Sopron megyében és környékén vagy akár nemzetközi viszonylatban autószállítás, autómentés,motormentés,segélyszolgálat,gépszállítás tevékenységet.Fő célunk a körültekintő,biztonságos és szakértő munkavégzés.Úgy,hogy ügyfeleink egyedi kívánságainak is eleget tudjunk tenni.  

Mentés és szállítási feladatokat 6 tonna súlyhatárig vállalunk .Nem csak a bajbajutott autót és sofőrjét,hanem az utasokat is biztonságosan elszállítjuk a baleset,vagy a meghibásodás helyszínéről.

Vállaljuk meghibásodott, balesetes, karambolos, illetve sérült gépkocsi szállítását. Darus mentőnkkel árokból kiemelést.

Autómentés Győr

Tevékenységek:

autó indítás, autónyitás, autószállítás, balesetes autó hazaszállítása külföldről, balesetes autó szállítás , bikázás, gépszállítás, kisbusz mentés, kisbusz szállítás, kisteherautó szállátás, kisű mentés, kulcs nélküli autó nyitás, motorkerékpár mentés, NON-STOP autómentés, NON-STOP autómentés Győr, segélyszolgálat, targonca szállítás, Győr autómentés

Telephelyek, elérhetőségek:

9028 Győr, Serfőző utca 4.
Mobil: 06 (70) 207-0001 (Non-Stop)
Weblap: 

Kapcsolat