Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  házi betegápolás Győr-Moson-Sopron megye tevékenységre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Házi Betegápolás és Idősgondozás Győr

Az ápolói/gondozói szolgáltatásunk alapvető célja, hogy a gyógyító és betegségmegelőző tevékenységre az ellátást igénylő igényeit folyamatosan és magas színvonalon elégítsük ki, úgy, hogy tevékenységünk - szolgáltatásunk minősége megfeleljen a hatályos jogi normatíváknak, a szakma szabályainak, valamint a velünk szemben és önmagunkkal szemben támasztott követelményeknek.

A Milko-Med Kft. 2017-ben alakult kizárólagosan magyar tulajdonú családi mikro vállalkozás, amely magas színvonalon, a gazdasági környezet kihívásainak megfelelve a komplex feladatkezelés alapján látja el feladatait.

A Milko-Med Kft. humán-egészségügyi üzletága a társaság házi segítségnyújtás és idősgondozás tevékenységét foglalja keretbe. Legyen szó idős gondozásról, ápolás-gondozásról, házi segítségnyújtásról, minőségpolitikánk követelménye a vevői igények maradéktalan és magas színvonalú kiszolgálása. Vállalatunk mindenben megfelel az 1997. évi CLIV. egészségügyi törvény előírásainak, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Tevékenységek:

házi betegápolás Győr, házi betegápolás Győr-Moson-Sopron megye, idősgondozás Győr, idősgondozás Győr-Moson-Sopron megye, betegkísérés, betegfelügyelet, halott ellátás, ápolószolgálat, elsősegélynyújtás oktatás, egészségnevelés, ápolási diagnózis készítése

Telephelyek, elérhetőségek:

Kapcsolat