Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  Zöldhulladék Szállítás - VAJGER TRANS Kft. cégnévre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Zöldhulladék Szállítás - VAJGER TRANS Kft.

A zöldhulladék elszállítás szolgáltatást Győr Moson Sopron megye területén közületeknek, önkormányzatoknak, intézményeknek, kertészeknek, cégeknek, vállalatoknak, társasházaknak, magánszemélyeknek egyaránt végezzük.

Hívhat minket hétvégén is! Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár a szállítások során!

Zöldhulladékként az alábbiakat szállítjuk: Kerti zöld hulladék, ág, gally, lomb, nyesedék, fűkaszálék, száraz fűhulladék, fatörzs, faapríték stb.

A zöldhulladék elszállítás 4-6-7 m3-es konténerekkel történik, melyet kihelyezünk az Ön által megrendelt területre. A konténerek átlagosan 4 napig maradhatnak a helyszínen, ez alatt az idő alatt el kell végezni a megrakodást, majd értesíteni kell minket hogy az elszállítást el tudjuk végezni. Természetesen a 4 napos határidőt nem kell túl szorosan érteni, mert e téren egyéb megállapodás is lehetséges.

Szükség esetén csipkedő kanalas teherautóval tudjuk növelni szállítási kapacitásunkat, vagy nagyobb mennyiségek esetén nem jól megközelíthető területről kihordjuk az adott zöldhulladékot. Az elszállított hulladékot minden esetben lerakó telepre, bányákba szállítjuk.

 

Tevékenységek:

zöldhulladék szállítás, zöldhulladék elszállítás, zöldhulladék elszállítás Győr, tüzifa kiszállítás, rönk szállítás, betonelem fuvarozás, tartályok szállítása, építőanyag szállítás, hulladéktároló edények, konténerek, építési törmelék elszállítás, vegyes hulladék elszállítás

Telephelyek, elérhetőségek:

9025 Győr,
Mobil: 06 (70) 633-0585
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat