Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  Autófóliázás, Épületfóliázás - Centrum Fólia Kft. cégnévre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Autófóliázás, Épületfóliázás - Centrum Fólia Kft.

AUTÓFÓLIA
Elõnyei:
-
Javítja a jármû Megjelenését

-Fokozza a kényelmet
-Csökkenti a tükrözõdést
-Blokkolja az UV-sugárzást
-Védi a jármû belsõ berendezéseit, szöveteit a napfakulástól
-Védi Utasok Biztonságát, mivel a fólia segít egyben tartani a törött üvegszilánkokat, pl: balesetkor
-"Élettartam" Garancia a fóliára!
LLUMAR fóliával dolgozunk! www.llumar.hu

ÉPÜLETFÓLIA
Elõnyei:
-TÜKRÖZÕ
: A nap ellen védõ tükrözõ fóliák kiszûrik a nap káros hõhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt és a világosságot. Mindezzel hûvösebbé teszik épületeinket és jobb munkára serkentik az ott dolgozókat.

-NEM TÜKRÖZÕ: A színezett, a fényt közepesen, avagy teljes mértékben visszaverõ fóliák új stílust kölcsönözhetnek egy elöregedett, divatjamúlt épületnek. A nem tükrözõ filmek gyakran szolgálnak hõ és fényvédelmére is, mivel nem kölcsönöznek tükrös kinézetet az épületnek.
-BIZTONSÁGI: Az ablaküveg belsõ oldalára erõsített biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta kárunkat. A fólia javít a már meglévõ síküveg minõségén, és megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági elõírásoknak. Még a megrepedt üveget is képes összetartani.
-DEKORÁCIÓS: Az ablaküveg belsõ oldalára erõsített dekorációs fólia új külsõt kölcsönözhet a már megunt ablaknak, háznak. A belátás elleni fóliák segítségével továbbá megakadályozhatja, hogy illetéktelenek adatokat lopjanak öntõl, vagy a kíváncsi emberek fürkészõ tekintetei elõl is.

Tevékenységek:

autófólia, autófóliázás Győr, biztonsági épület fólia, dekorációs épületfólia, épületfólia, épületfóliázás , épületfóliázás Győr, LLUMAR fólia, nem tükröző épületfólia, tükröző épületfólia, autófóliázás

Telephelyek, elérhetőségek:

9028 Győr, Fehérvári u. 72/B.
Mobil: 06 (30) 415-8921
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat