Gyori Tudakozó

Keresés eredménye:  adószakértő Győr tevékenységre Győr-Moson-Sopron megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Dr. Horváth Gyula Igazságügyi adószakértő, könyvvizsgáló, felszámoló

Dr. Horváth Gyula Igazságügyi adószakértő - az adóellenőrzések, adójogi és felszámolási kérdések szakértője vagyok!
Irodám adóellenőrzésekre és adózási problémák, adózási kérdések megoldására specializálódott, amely megbízásaim majdnem teljes egészét jelenti, így a legtöbb iparág adózási kérdéseiben, NAV elötti eljárásokban komoly tapasztalattal, eredményekkel rendelkezem.
Az adóellenőrzésben jártas adójogász, adószakértő mára legalább annyira fontos lett mint a jó ügyvéd vagy a jó könyvelő! Nem tartom furcsa megállapításnak, de többéves tapasztalatom szerint sokszor munkám felés egy pszichológus munkályával is.

Tisztelt Látogató!
Hiába tökéletes a könyvelése, ha adóellenőrzés során adóhiányt állapít meg az adóhivatal. Az utóbbi időben nagyon sok olyan magabiztos vállalkozás bukott el az adóhivatali rostán, aki úgy gondolta, hogy a könyvelése rendben van. Sajnos nem elég a könyvelésnek rendben lennie, egyéb szakértelemre is szükség van egy adóellenőrzés során. Adószakértőként lassan egy évtizede azon dolgozom, hogy adóellenőrzés során az Ön cége, vagy magánszemélyként, egyéni vállalkozóként megállja a helyét. Elkerülje a csődöt a  felszámolást, a családi pénzügyi veszteségeket és egy esetleges büntetőjogi felelősség lehetőségét is. . Mára az adóellenőrzések, adóellenőrzési módszerek és követelmények teljesen megváltoztak, összetettebbek lettek és egyre gyakrabban tesz büntetőfeljelentést az adóhivatal.Főleg az elektronikus kapcsolattartás okoz sok adózónak problémát, melynek elhibázásá mulasztási bírságot von maga után.
Adóellenőrzések terén a kiemelkedő mennyiségű képviselet és szakképzettségen túl megszerzett gyakorlati tapasztalatra tettem szert az egyes adóellenőrzési célirányok és a különböző iparágak esetében, amelynek köszönhetően az egyes adóellenőrzési módszerekre általam bizalmasan kezelt külön-külön egyedi képviseleti, bizonyítási módszereket és megoldásokat dolgoztam ki!
Ha egyetlen előzetes jó tanácsot adhatok, akkor azt javasolom, hogy adóellenőrzéssel, illetve egyéb adójogi problémával mindig időben és még mielőtt bármit cselekedne, forduljon hozzám vagy adózásban jártas szakemberhez (garanciát csak a saját szaktudásomra tudok adni). Ne higgyen azoknak, akik azt mondják, hogy egy adóproblémával nem kell, nem lehet semmit sem tenni vagy majd a bíróságon csak úgy pert nyerhetünk, illetve pénzért bármit elintéznek. Nincs olyan ügy, ahol nem lehet megoldási lehetőséget vagy legalábbis jobb eredményt elérni az eredetihez képest, igaz Önnek is komolyan kell vennie az ügyét!
Amennyiben azonnal cselekedne telefonszámon: 06-70-636-09119

Tevékenységek:

igazságügyi adószakértő, igazságügyi adószakértő Győr, könyvvizsgáló, könyvvizsgáló Győr, felszámoló, felszámoló Győr, adószakértő, adószakértő Győr

Telephelyek, elérhetőségek:

9021 Győr, Aradi vrt. útja 13. fszt. 5.
Mobil: 06 (70) 636-0919, 06 (70) 631-4545
Email: 
Email

Kapcsolat